3. Søndag i advent

Nå strammer det seg til her! Juleselskapene går slag i slag og jeg tror aldri jeg har strikka så lite og lagt på meg så fort noen gang. Da passer det godt med et skikkelig kjappstrikka prosjekt!

PSX_20181216_223501.jpg

Mikroselbu

Bare et snev geeky. Elsker det!

Bare et snev geeky. Elsker det!

Hvis du er på jakt etter babyvottene, så ligger de her


Hjemme hos oss har vi en juletradisjon som handler om å finne den dårligste julefilmen på netflix. Vi velger film å se annenhver gang, og vurderer den etterfølgende. Foreløpig er det fjorårets “A Dogwalkers Christmas Tale” som står ubeseiret på pallen. Kanskje den er søt for hundeeiere men det suverent dårlige skuespillet sammen med en rimelig tynn story gjør den til en klar vinner. Jeg hadde store forhåpninger til oppfølgeren til Juleprinsen - jeg mener, en oppfølger kan ikke gå galt vel?
Men neida, den var deprimerende god.
Christmas Wedding Planner var også et safe kort følte jeg, men den var ikke så forferdelig som hundejula. Så har du noen gode tips til en virkelig crappy julefilm på netflix - hit me!


Fjorårets julegavefavoritt var ribbestrikka lue, alle menn og gutter fikk en tweedvariant. Ganske kjappstrikka så det var ca en hver kveld.

_DSC0110.JPG

Ribbestrikket Lue


DSC_0542_1.JPG

Jeg har ikke starta på juleantrekkene til ungene ennå. Vet ikke engang hva de skal være. Shitbanditt, blir det kjøpeklær i år? For i serien lage ting har jeg mer lyst å sy skjørt til meg selv.

I dag løper postens standard frister for garantert fremkomst til jul ut. Postsystemet vårt (pip - pakke i postkassen) sier at fristen er 18, så vi satte opp fri frakt de neste par dagene. Det syns, det blir skytteltrafikk til posten denne uka, og så tenkte å vi åpne muligheten for å hente varer på kontoret på Grorud. Det er alltid vanskelig å vite hva som er mest beleilig for dere men vi tester to kvelder og en formiddag tror jeg. Hallo - vi tar med strikketøy og lager gløgg og pepperkaker så blir det ikke feil uansett.

Håper du har en rolig juleinnspurt, med masse tid til de viktige tingene.