Om Strikkezilla

Strikkezilla Design består av Tina & Veronika - bestevenninner gjennom 12 år og partnere i 3.
Tina startet som Strikkezilla på instagram, og ettersom alle mulige sprø innfall om eget forlag, tøynett, strikkeverktøy og hefter ramlet inn stupte Veronika inn og ordnet alle de praktiske tingene. 

Strikkezilla heter egentlig Tina Hauglund, og er designeren, kursholderen, garnnerden og instagrammeren i tillegg til kreativt overhode. Egentlig utdannet fotograf, men driver nå med strikk på heltid. Mamman til Tulla&Bolla som er inspirasjonen og modellene til strikkegalskapen.

Veronika heter Veronika Schjerverud og er kontor- og bookingsjef, regnskapsfører, post- og produktansvarlig, B2Bboss, samt Lykkeekspert. Av og til kan hun dukke opp på et strikkemarked nær deg, men ellers er hun et mytisk vesen som kan nåes via mail, spesielt i Lykkespørsmål. Dedikert bonustante til Tulla&Bolla.

Ideen bak strikkeoppskriftene hos Strikkezilla design er å ha fornuftige bruksplagg som blir en del av hverdag og fest. Med lite montering og gode forklaringer skal det være gøy å strikke, og oppskriftene inneholder gjerne teknikker, tips og triks som kan brukes videre på neste strikkeprosjekt også. 

Vi håper du finner noe du liker hos oss - det være seg bøker, strikkeoppskrifter, tøynett, strikkeverktøy, garntips, strikkeinspirasjon eller noe gøy som vi ikke har kommet på ennå!

Støtt små bedrifter med ekte initiativ <3
-T&V

 

DSCF01591.jpg
Untitled-2.jpg