Sommerstrikk til dame

Det er sol og sommer og ullgenserne må dessverre legges til side for lettere og nettere plagg, men hallo! Klart vi kan strikke sommerplagg også - her har jeg samlet noen forslag til deg!

Kirsebærcardi

Kirsebærcardi er sommerens nykommer, en feminin kort jakke med kirsebærmønster, v-hals og små puffermer. Perfekt over kjoler, på sykkelturen en tidlig morgen, til kveldshyggen i hagen og over en skjorte på kontoret.

Kirsebærcardi
kr 60,00
Legg til i handlevogn
Symrebluse

Symrebluse

Symrebluse
kr 60,00
Legg til i handlevogn

Symrebluse er en lekker bluse med 3/4 lange puffermer, splitt i halsen og en lekker icordfelling nederst på bolen. Kombinasjonen av feminine detaljer og en sommerlig enkelhet gjør denne like fin til favorittshortsen når du skal jobbe i hagen og over kjolen i sommerselskap med høye glass. Kan også anbefales på det varmeste til en sommerlig kveld sånn akkurat idet sola går den og du trenger et ekstra lag over de tynneste sommerklærne.

Papillasokker
Papillasokker
kr 45,00
Legg til i handlevogn

Klart man trenger et par egne sommersokker! Vi har stylet våre med pumps med dette sokkeparet er verdt en nærmere kikk - tåen er nemlig fasongstrikket til høyre og venstre fot, og det lekre hullmønsteret gjør dette til en sval sak. Med vridd rilleopplegg og lekker fleegle heel blir sokken en fest med teknikker og sommerlig sjarm. Ikke vær redd for å stå fast i oppskriften, vi har videoteknikker som guider deg trygt frem!

Fridas Mamma

Fridas Mamma

Fridas mamma
kr 60,00
Legg til i handlevogn

Fridas mamma er en enkel raglangenser med knappestolpe i halsen foran, og muligheten for å svinge inn i midjen.
Dette er kanskje først og fremst den gode hverdagsgenseren til bukser, den som aldri blir feil.

Konstansegenser

Konstansegenser

Konstansegenser er utrolig enkel å strikke, helt uten vrangmasker og med et feminint uttrykk. Puffermer, knapper i ryggen, rund og vakker hals og kneppede mansjetter er med på å gi denne genseren mye ekstra. Ved å bruke sommerlig garn med lin draperer plagget seg vakkert rundt kroppen og er helt ypperlig over kjoler og til skjørt. (tips: finnes også som skjørt og kjole)

Konstansegenser
kr 60,00
Legg til i handlevogn
Liamtopp

Liamtopp

Liamtopp er et design som er skåret mest mulig ned til beinet, for å være som drømmesommeren: enkel og upretensiøs. Den ledige sommerstilen finner du fort her, enten du parer den med et skjørt, shorts eller bukse. Splitten kan brukes både foran og bak ved å sy den sammen med en liten knapp. Oppskriften inneholder detaljer for 3/4 ermer også hvis man ønsker å dekke armene mer.

Kirsebærtopp

Kirsebærtopp

Kirsebærtopp
kr 60,00
Legg til i handlevogn

Kirsebærtopp gir deg vintagevibber med 3/4 ermer, innsvinget midje, båthals og puffermer, og til sammen gir dette en deilig topp til de fleste av sommerens anledninger. Fin som en ekstra genser til sene kvelder, og som en snasen sak som viser et hint av kropp hvis du parer den med en underdel med høy midje.
Toppen strikkes ovenfra og ned så hvis du foretrekker lange ermer og en annen midjefasong, så er det lett å endre.

raglanorama
Raglanorama
kr 100,00
Legg til i handlevogn

Raglanorama er en modulbasert oppskrift hvor du velger deg frem til nøyaktig ditt drømmeplagg! Her har jeg valgt meg en kort, rett variant med kneppet splitt i halsen, 3/4 ermer og en kombinasjon av riller og icord i kantene. Men hvis du vil ha korte ermer, jakke, innsvingt midje, lang bol, v-hals og rillekanter istedet, så får du det også! Faktisk er det over 144 kombinasjoner som er mulig her.


Det var det! Håper du fikk innspill til sommerens garderobe, og at den blir lang og akkurat passe varm.
-Tina