Barnestrikk, Antrekksinspirasjon, Småstrikk

Lille Tullas Modellstrikkere

Jeg strikker alltid opp minst et plagg av mine egne oppskrifter for å være sikker på at de har de beste løsningene rent strikkemessig. Men av og til så får jeg strikket opp et plagg nummer to for eksempel i et anbefalt garn eller bare for å vise frem en annen farge. I Lille Tulla så var det 3 damer som hjalp meg å strikke ekstra modeller:

Terese / @gulrotmuffins

Prinsedrakt i Babysilk

Prinsedrakt i Babysilk

Jeg er så heldig å ha Terese boende rett i nærheten, og siden hun har ei lita tulla som bare er littebitt mindre enn min egen så får jeg nesten alltid ja når jeg spør om hun kan strikke noe

Felixdrakt i Lerke med knappesplitt i halsen

Felixdrakt i Lerke med knappesplitt i halsen

Victoriagenser i Sandnes Alpakka

Victoriagenser i Sandnes Alpakka

Prinsessekjolen i Rød Dale Alpakka og Faerytale+bling

Prinsessekjolen i Rød Dale Alpakka og Faerytale+bling

Fridakjole i Lerke

Fridakjole i Lerke

Ribbestrikka Strømpis i Alpakka Wool

Ribbestrikka Strømpis i Alpakka Wool

Ungene sammen i Tirildrakt 

Ungene sammen i Tirildrakt 

Inger-Marie / @frustubbis / @tittinngarn

Vranggenser i hvit hexa

Vranggenser i hvit hexa

Ranketights i Lille Lerke

Ranketights i Lille Lerke

Emblatunika i Lerke 

Emblatunika i Lerke 

Veronika / @Vokkanika

Veronika og jeg har vært bestevenninner i godt over 10 år, hun er derfor selvsagt tante til barna og den som gjør alle de kjedelige tingene i Strikkezilla (økonomi,  grafisk, korrektur, tøynett..) I tillegg til alltid å ha minst 4 voksengensere i forskjellige stadier av ferdig, så strikker hun også til barna mine :D

Linneagenser i 2-tråds Leine Merino

Linneagenser i 2-tråds Leine Merino

Kyssekyse i Puno Petit

Kyssekyse i Puno Petit

Dyrevotter med reveører i alpakka wool. 

Dyrevotter med reveører i alpakka wool. 

I tillegg til modellstrikkere til boka har jeg såklart hatt teststrikkere. Godt over hundre stykker involvert i å teste alle størrelsene i alle oppskriftene for å forsikre oss om at både fasonger og tall er på plass. Jeg syns det er helt vannvittig at man kan be om, og få! sånn hjelp. De fortjener egentlig et blogginnlegg hver, hvis jeg bare hadde visst hvor jeg skulle begynne!