Antrekksinspirasjon, Barnestrikk, Guttestrikk, Småstrikk

Liam og Fridas Sommerfavoritter

Nå kommer det straks ett nytt hefte med litt sommerinspirasjon!
Enkle modeller som er deilige å strikke på når hodet koker i sommersola.

Klikk på bildet for sommerinspirasjon!

Klikk på bildet for sommerinspirasjon!

Heftet blir sendt til våre forhandlere i fysisk form, og kan også bestilles digitalt eller i trykksak her hos oss fra 01.06. (Vil du bli forhandler, eller syns du savner litt strikkezilla i din lokale strikkebutikk så bare send oss en mail! post@strikkezilla.no )

Dette er ikke et hefte med masse splitternye oppskrifter - det er tenkt som en liten deilig sommersak med masse inspirasjon til hvordan du kan strikke og selvfølgelig hvordan du kan tilpasse oppskriftene dine til å passe nettopp deg og deres behov. Litt i samme stil som ullungen brukes det bare garn med samme strikkefasthet, så ta med en kurv med ditt favoritt 22/10 sommergarn og dette lille heftet, og stig ombord i sommereventyret, enten det er seilbåt, stranda, hytta, skogen, campingplassen eller på verandaen hjemme.

Eier du allerede oppskriftene kan du få inspirasjonen til hvordan bruke de på nye vis, og gjør du ikke så plukk med deg heftet, vi oppfordrer selvfølgelig til å poppe innom din lokale garnbutikk og ta med både hefte og garn derfra! Vi skal sette sammen en liste over de garnbutikkene som har det inne, kanskje sender noen av de også deilige sommerpakker rett til deg.

Her er en presentasjon på det som kommer, og hvilke endringer som er gjort til sommerheftet:

Enkel sommershorts

Enkel Sommershorts (3 m - 8 år) Opprinnelig i ullungen, regnet litt større størrelse og laget en kneppedetalj nederst.

Fridasommerjakka

Fridasommerjakka (3 m - 8 år) Opprinnelig i Ullungen, regnet litt større størrelse, litt smalere, og lagt på prikkestruktur.

DSC_5391.jpg

Liamdrakt (1 m - 3 år) Opprinnelig i Lille Tulla, lagt på lange ermer.

Solkysshatt

Solkysshatt (3 m - 8 år) Inspirert av Kyssekyse.

Liamskjorte

Liamskjorte (6 m - 8 år) Inspirert av Liamdrakt. 3/4 og t-skjorteermer.

DSC_5506.jpg

Fridasommerkjole (9 m - 8 år) Opprinnelig i Lille Tulla. Lagt på lommer, perlestrikkede kanter og korte ermer

Så altså - heftet kommer 01.06, og da legges det opp solkysshatt + liamskjorte som enkeltoppskrifter også :) - snikkikk ytterligere her