egostrikk, Småstrikk

Strikkezilla <3 The Happy Little Dye Pot

Jeg er så heldig å få lov å møte utrolig mye bra folk i strikkemiljøet. Og bra mennesker - de vil jeg jobbe med!
Denne gangen er det jeg og Aina fra The Happy Little Dye Pot som har smeltet oss sammen til et lite gavesett nå før jul

DSC_0760_1.JPG

Aina håndfarger lekkert garn, hun bor og virker i Oslo, og vi har støtt på hverandre ved flere anledninger, på messer og festivaler og strikketreff rundtom.
Etter Fredrikstad strikkefestival hvor vi stod sammen hos Fru Kvist standen konkluderte jeg med at gledeligere menneske skal du lete lenge etter, det er få som er så gode og blide!

DSC_0764_1.JPG

Aina farger i mange kraftige og glade farger, og bruker flere forskjellige baser. Men det er denne blåfargen, evening dawn, med både ørlite turkis og et snev av blålilla som jeg har lagt min elsk på, og på bliss som er fantastisk myk og lekker. Det føltes nesten litt vel luksuriøst å skulle trille barnevogna rundt med dette garnet på hendene, men nei, det er velfortjent hverdagsluksus.

DSC_0765_1.JPG

Samarbeidet vårt er helt gjensidig og det er ingen prisforskjell å handle fra meg eller henne. Vi deler også overskuddet fra prosjektet likt. Ønsker du andre farger enn evening dawn, eller trenger et nøste i påfyll, så henvend deg til Aina, og er det noe i oppskriften så snakker du med meg. The Happy Little Dye Pot

_DSC0014.JPG

Tusen takk for at du støtter små og uavhengige bedrifter når julehandelen tar til!
Jeg kommer til å ha med meg eskene på Julemarked i Kampen Bydelshus den 02.12, og på strikkernes julemarked den 09.12.

Husk at hespet må nøstes opp før bruk.