Tina <3 Rikke

Dette kan kanskje virke som et sponset innlegg - med det er det virkelig ikke. Det er derimot en ren kjærlighetserklæring til et av de mest spennende menneskene jeg vet om på hele instagram.

i 2014 dukket det opp en utrolig lekker konto, Littleedithsknit, på instagram. Det kjentes litt som om Rikke, som damen bak herlighen heter, hadde plukket opp et par strikkepinner, kikket nysgjerrig på dem og deretter satt seg ned og bråstrikket en hel kolleksjon av de virkelig lekreste ting. Uten oppskrift, uten plan, hun bare ordnet. 

Foto: Maria Franck/littleedithsknit

Foto: Maria Franck/littleedithsknit

Heligvis er det ingenting som er så effektivt som litt gruppepress, og i 2015 ble littledithsknit.com lansert - med et knippe av de vakre, vintageinstpirerte oppskriftene. 

Foto: Rikke/littleedithsknit

Foto: Rikke/littleedithsknit

Så blir det litt stillere rundt Littleedithsknit igjen, ny baby tar mye tid. Men plutselig popper det opp et nytt prosjekt: My Scandinavian Tribe. Blogg og instagram. Rikke deler av hverdagen med fem (5!) barn på en gård, med sin "slow living" tankegang. 

Foto: Rikke/myscandinaviantribe

Foto: Rikke/myscandinaviantribe

Jeg bor i Groruddalen i Oslo - har du noen idé&nbsp;om hvor eksotisk dette er for meg? Og hvor mange timer jeg brukte på å søke etter småbruk og drømme på finn.no første gang jeg så det? Foto: Rikke/myscandinaviantribe

Jeg bor i Groruddalen i Oslo - har du noen idé om hvor eksotisk dette er for meg? Og hvor mange timer jeg brukte på å søke etter småbruk og drømme på finn.no første gang jeg så det? Foto: Rikke/myscandinaviantribe

Og nå? Rikke har startet nettbutikk. Med økologisk, lekkert garn økologisk håndfarget garn. og økologiske små treleker. og selvsagt strikkeoppskriftene. 

IG: Fairwool.dk &nbsp;- tidligere littleedithsknit

IG: Fairwool.dk - tidligere littleedithsknit

Og selvfølgelig - når min store instacrush åpner nettbutikk så kommer jeg løpende. Jeg var heldig nok til å kikke inn såpass tidlig at ikke alt utvalget var på plass ennå, hvis ikke hadde jeg aldri greid å bestemme meg. www.fairwool.dk

10/10 i stilpoeng på gjennomføring Rikke! Merinoen er virkelig myk og fantastisk.&nbsp;Begge barna elsker lekene. Og tomatfrøene som fulgte med skal få bli neste års avling. Garnet er store merino,&nbsp;rødbrun og natur.

10/10 i stilpoeng på gjennomføring Rikke! Merinoen er virkelig myk og fantastisk. Begge barna elsker lekene. Og tomatfrøene som fulgte med skal få bli neste års avling. Garnet er store merino, rødbrun og natur.

Tulla i Fridatights (kommer i 2018!)&nbsp;

Tulla i Fridatights (kommer i 2018!) 

Husk at det kommer toll og moms på hvis du bestiller for over 350 NOK fra Danmark, og kos deg med lekre bilder og slow living i førjula! Og Rikke? Jeg gleder meg til å henge med i neste sving!