Sommerstrikk

Sommeren er tiden for lette stoffer og bare tær i gresset. Hva med noen søte drakter til de bare tærne? Knestrømper og sandaler er også lov på små barn, og med strikkede shorts eller lekedrakter til gir det lekreste hageselskapsantrekket - som kan lekes i.

Varier med bomullsgarn til varmen eller med ull/bomull for kjøligere dager.

Fridadrakten  ute på vandring, sammen med  lommeshorts . Visste du at fridadrakten fint kan strikkes som t-skjorte også? Bare avslutt når drakten når barnets hofte, strikk ca 2 cm vrangbord. og strikk kortere ermer. Eller forleng ermene for en genser! 

Fridadrakten ute på vandring, sammen med lommeshorts.
Visste du at fridadrakten fint kan strikkes som t-skjorte også? Bare avslutt når drakten når barnets hofte, strikk ca 2 cm vrangbord. og strikk kortere ermer. Eller forleng ermene for en genser! 

Birkelue  er god å ha for de minste, den er nett, sitter godt på hodet og er morsom å strikke. Strikket i Lerke har du en deilig lue fra vår til høst.

Birkelue er god å ha for de minste, den er nett, sitter godt på hodet og er morsom å strikke. Strikket i Lerke har du en deilig lue fra vår til høst.

Bruk et blondebånd i bomull til knyting, så lekkert og enkelt!

Bruk et blondebånd i bomull til knyting, så lekkert og enkelt!

Stjerneshorts  til små superstjerner!

Stjerneshorts til små superstjerner!

Vesle  Tiril  er en nydelig drakt med stort grenmønster foran, puffermer og raglanfelling. Overraskende enkel å strikke og kan brukes med body og strømpebukse under når været blir kaldere!

Vesle Tiril er en nydelig drakt med stort grenmønster foran, puffermer og raglanfelling. Overraskende enkel å strikke og kan brukes med body og strømpebukse under når været blir kaldere!

Splitter nye  flettekyse  er en vakker, lettstrikket liten sak, hva med å kombinere den med Tirildrakten for en liten sommerprinsesse eller -prins?

Splitter nye flettekyse er en vakker, lettstrikket liten sak, hva med å kombinere den med Tirildrakten for en liten sommerprinsesse eller -prins?

Nye  emblatunika  kan strikkes i bomullsgarn og lette farger, vide halvermer gir en fantastisk sommerkjole de første årene og tunika de neste. Emblamønsteret er skrevet i Islandsk stil som er utrolig enkelt å følge, og strikkes ovenfra og ned for superenkel justering.

Nye emblatunika kan strikkes i bomullsgarn og lette farger, vide halvermer gir en fantastisk sommerkjole de første årene og tunika de neste. Emblamønsteret er skrevet i Islandsk stil som er utrolig enkelt å følge, og strikkes ovenfra og ned for superenkel justering.