Strikkezilla APP

Det er nesten uvirkelig å være i mål, men her er vi altså! Vår helt egne app med oppskrifter og tutorials!!

Last den ned her

Jeg vet ikke hva som er best: Å få samlet alle teknikkvideoene jeg lager på ett sted istedetfor noe her og noe på youtube, å få lagt alle gratisoppskriftene samlet så dere slipper å gå gjennom “kjøpsprosessen” for å hente de ut (De er forresten lett tilgjengelig her også) Eller at jeg selv slipper å lete etter oppskriftene på telefonen.

Appen fungerer sånn at det er gratis å laste ned, og da har du tilgang på gratisoppskriftene og på det meste av tutorials. Hvis du vil ha resten av oppskriftene, så bestiller du et abonnement (39,- i mnd) så får du full tilgang.

Mulighetene som appen gir gjør også at varianter av oppskrifter som jeg lager kan deles opp som separate enkelt, for et mye mer ryddig resultat. F.eks har vi kunnet dele opp baby- og barnevotter som ellers bor i samme oppskrift, og så håper jeg å få tid til å legge inn Kort Løvetannmamma som har vært etterspurt mye - men som jeg ikke helt har villet lage en egen kjøpeoppskrift av.

Oppskrifter som inneholder vanskelige eller uvante teknikker, som birkelue og stølsvotter, kan nå få egne videosnutter som avslører hele mønsteret - fordi det kan legges i premium. Og det er selvfølgelig lov å ønske seg teknikker!

Du kjøper altså ikke en og en oppskrift, men abonnerer på tilgang til alt. Dette betyr at du ikke kan få oppskrifter som allerede er kjøpt inn i appen, eller motsatt, oppskrifter fra appen og til f.eks ravelry eller på mail. De fungerer som separate systemer. Hvis det kjennes unødvendig med app siden du allerede har mange oppskrifter så er selvfølgelig det helt greit! Men når appen fylles med oppskrifter du ikke har så kanskje det blir mer aktuelt i fremtiden :)

Fordelen er selvfølgelig at du kan se gjennom oppskriften på forhånd - du trenger ikke tenke deg om mange ganger før du kjøper den og nye oppskrifter prioriteres i appen, og når vi kjører samstrikker vil oppskriftene ligge klare til deg.

Akkurat nå, idet appen ble utgitt, så ligger det 83 oppskrifter i den. Vi har et litt ambisiøst mål om å doble dette på ett år, og teknikkvideoene skal mangedobles. Det vil jo si at det blir påfyll i appen hver eneste uke, så her er det bare å kvesse strikkepinnene!

Last ned appen her