egostrikk, Gratisoppskrift, Småstrikk, Barnestrikk, Tips

Strikkezillas Strikkesokker

Ullsokker.. Det er fint det. Et ordentlig hyggelig ord. Smaker litt av kakao, hytta, skitur, peiskos, høstluft, bestemor og en god bok på en gang. Sånn bokstavelig talt. En sånn basis som alle vil ha. Så her følger en enkel og gratis oppskrift på ullsokker.

.Oppskriften er inngående beskrevet og med nye sokkestrikkere i tankene. Se video nederst i innlegget for forklaring på hælen.
Håper den faller i smak!

Sokkene er strikket fra leggen og ned til tåa, rundt og rundt. med german short rows hæl. Illustrasjonene er vist med settpinner. Jeg bruker ca to timer på en småbarnssokk så ok kjappstrikket :) Størrelser fra 3 m til stor mann, pinne 3,5 og 3 og garn som Perfect, raggegarn, DSA sterk, PT5 sport og så videre.
God høst med varme føtter!

-Tina

Tynne Strikkesokker
40.00
Add To Cart

Oppdatering: Hvis du ønsker tynnere strikkesokker har jeg laget en variant med strikkefasthet 27/10, ca p 3. Barnestørrelsene er også med i heftet Tynne Barnehagefavoritter.

Perfekt til for eksempel Sandnes Sisu, Drops Fabel, Mini Alpakka, og alle de superlekre hespene med håndfarget tynt sokkegarn du finner på strikkefestivaler!