Kjøpshjelp

Når du handler på strikkezilla design støtter du små, uavhengige designere! Tusen takk!

 

Tilbudskoder:

Skriv inn koden i feltet med "enter promo code" - Klikk Apply.
Det dukker nå opp en bekreftelse på at koden er akseptert (Se rød ring på illustrasjon)
Du ser også at et beløp er trukket fra under "discounts"

 

Fysiske produkter: (Bøker, tøynett, kopper, strikkepinner og strikkeverktøy)

Bestill og oppgi navn og adresse. Pass også på at mailadressen din er riktig så du mottar ordrebekreftelse og sporing. Oversikt over fraktpriser nederst.

Du kan også bestille til andre enn deg selv - bare oppgi shippingadressen til mottaker!
Gavepakke? Klart det! Skriv en kommentar ved utsjekk, eller send en mail til veronika@strikkezilla.no straks etter du har sendt inn orderen.

Sending til utlandet: Porto tilsvarer postens takster så langt det er mulig - blir det mot formodning et stort avvik refunderes overskytende beløp. Ordre til utlandet sendes uten sporing for å kunne holde fraktprisene nede. Ønskes det likevel sporing på sendinger til utlandet, ta kontakt på veronika@strikkezilla.no for estimert tillegg i pris og betalingsmetode.

Sendes en kopp sammen med flate produkter vil vi stort sett splitte leveringen til to esker for at ting skal komme frem i et stykke.

Normal returrett ved netthandel gjelder, vi refunderer hele beløpet men du må stå for returportoen selv.

Digitale produkter: (Oppskrifter til nedlastning)
Krever innfylling av alle feltene, inkludert adresse etc. Det holder imidlertig å fylle inn en bokstav i hvert felt - anbefaler å legge inn navn så ordren lett kan finnes igjen!

Nedlastningene blir sendt automatisk med en gang og er tilgjengelig i 24 timer, så husk å lagre de,  men ikke fortvil hvis den er utløpt - det er fort gjort å sende en ny link. Bare send meg navn eller helst ordrenummer, via mail, messenger eller pm på instagram, så resendes linken snarest.

Mottar du ikke link, så sjekk søppelposten din. Er det ingenting der så ta kontakt - det ordner seg alltid.

Tjenester: (Kurs)
Du mottar bekreftelse på at orderen er behandlet og mail med informasjon om kurset.

Lurer du på noe så bare spør!
- Tina

Porto i Norge:

Vekt til og med 390 g = kr 40,-
Vekt fra 400 g = kr 60,-
Alle ordre over kr 1 500,- får automatisk gratis frakt.

Som hovedregel sendes alle pakker i Norge med sporing. Mail med sporingsnummer genereres som regel automatisk samme dag som du mottar bekreftelse på at orderen er fullført. Ta gjerne en titt i søppelposten i mailen din om du ikke har mottatt dette. Om du ikke finner mailen, ta kontakt på veronika@strikkezilla.no.