Refleksknapper

I samarbeid med SeeMe har jeg fått lov å designe mine helt egne refleksknapper! 
Jeg har elsket konseptet deres lenge - gjør refleks så gøy, kult og spennende at folk vil bruke det!
Så fantastisk gøy å få lov til å lage egne - og siden jeg elsker skogen var ikke valget så vanskelig.

Hasselblad, Lønneblad og Eikenøtter i hver sin topakning, med gjenkjennelig fasong og enkle streker, disse er like fine til både voksne og barn syns jeg. Tenk deg et dryss med blader nedover jakkeslaget for eksempel, så fint!

18. Oktober er refleksens dag, 30% avslag på alle reflekser, avslaget legges automatisk til og sees før du sjekker ut av kassen.

Refleksknapper
49.00
Type:
Quantity:
Add To Cart

OM SEEME REFLEKSENE

Hentet fra http://www.seeme.no/OM-SEEME-REFLEKSENE

SeeME refleksene produseres i Europa og er laget av microprismatisk mykrefleksfolie fra 3M og Reflexite. Våre selvklebende reflekser har lim som tåler forsiktig vask. 

Refleksfolien vi bruker er godkjent i.h.t EN 13356 (Europeisk standard for reflekser til personlig bruk). Denne standaren er laget med tanke på bruk av 1 stk refleks. OBS! - de minste formene på våre refleksark er for små for å brukes alene som sikkerhetsprodukt. De er ment som tilleggsdekor brukt sammen med de store formene. 

Husk! Jo flere reflekser - desto lettere blir du sett!! (:

Kanskje kan vi inspirere deg til å bruke refleks på nye måter? Kombinasjonen selvklebende refleks og fleece fungerer veldig bra. Merkene fester seg godt på fleece stoffet og gir mange spennende dekor muligheter. 
Hvorfor ikke lage egne kreasjoner?, vesker, votter, skjerf eller lue med refleks... Det er hyggelige gaver som viser dobbel omsorg. Kanskje du selv kan bli inspirert til å lage reflekssmykker av gamle eller ødelagte smykker som kan gis nytt liv? Det er kun fantasien som setter grenser..

SeeME selvklebende reflekser fester seg best til rene glatte underlag, men kan også brukes på en del stoffmaterialer. Spesielt egnet på syntetiske stoffer som fleece og polyester. Bruk gjerne filt som underlag på strikkeplagg. Da sitter refleksene veldig godt! Merkene sitter ikke så godt på impregnerte materialer hvis de skal vaskes.

VASKETIPS
Det beste er å vaske plagget med refleksene for hånd, men de kan også vaskes i maskin på 30°C. Skånsom sentrifugering. Det kan være lurt å vrenge plagget før vask for å beskytte refleksen og å unngå riper i folien. 
Husk! Riper og skraper svekker refleksjonsevnen, så bytt gjerne ut gamle reflekser du har brukt en stund